Przejdź do treści
TakeTask
TakeTask
EN
TakeTask

Jak zablokować dostęp użytkownikowi?

Zaktualizowano 1 min czytaniaRead in English

To zależy, do czego dostęp chcemy mu ograniczyć. W zakładce Użytkownicy możemy usunąć (jest to opcja bez możliwości przywrócenia) lub zdezaktywować (jest to odwracalne) konto Użytkownika.

Jeżeli natomiast chcemy zablokować Użytkownikowi dostęp do określonych funkcji aplikacji, możemy wykorzystać do tego Użytkownicy / Macierz uprawnień.

Zgłoś błąd w artykule