Przejdź do treści
TakeTask
TakeTask
EN
TakeTask

Czy gdy w czasie wykonywania zadania telefon się wyłączy, to straciłem wykonane czynności?

Zaktualizowano 1 min czytaniaRead in English

W przypadku wyłączenia się telefonu w trakcie wykonywania zadania, wykonane czynności zostaną zapisane i możliwe będzie wznowienie zadania od punktu, w którym użytkownik skończył w momencie wyłączenia się telefonu.

Zakończenie każdego polecenia w zadaniu skutkuje wysłaniem danych do serwera, więc nawet w przypadku awarii telefonu użytkownik może zalogować się na innym urządzeniu i dokończyć zadanie od tego samego polecenia. Szczegóły scenariuszy opisano tutaj

Zadanie, które można kontynuować, jest zaznaczone w widoku listy zadań kolorem niebieskim.

Zgłoś błąd w artykule