Czy po włączeniu ustawienia urlopu stracę punkty?
Gdy ustawiony jest „urlop”, punkty nie są odejmowane. Więcej informacji o funkcji urlopu znajdziesz tutaj.
Gdy ustawiony jest „urlop”, punkty nie są odejmowane. Więcej informacji o funkcji urlopu znajdziesz tutaj.