Błąd - Brak przeładowania grupy lokalizacji po jej usunięciu
Podczas edycji zadania i usunięcia grupy lokalizacji, która jest pierwszą grupą lokalizacji, wartość w głównej nawigacji nie przeładowuje się na pierwszą kolejną wolną. Jednym ze sposobów rozwiązania problemu jest odświeżenie strony.